Mobile Sales Tool

Webudvikling

Hvad er webudvikling?
Generelt er webudvikling det arbejde, der er involveret i at designe og skabe et websted, der kan strække sig fra at indeholde en simpel, statisk side med almindelig tekst eller data til komplekse applikationer, online shopping-grænseflader og sociale netværkstjenester. Udviklingsprocessen er ofte et samarbejde mellem afdelinger hen imod en samlet vision, snarere end domænet for en udpeget afdeling eller endda en ene Umbraco udvikler.
Webudvikling kan omtales på mange måder, og der er forskellige opfattelser af, hvad en webudvikler er og kan være. Der er tre områder af webudvikler specialisering: front-end, back-end og full-stack. Front-end-udviklere er ansvarlige for adfærd og visuals, der kører i brugerbrowseren, mens back-end-udviklere håndterer serverne, og full-stack omfatter begge områder.
For nuværende udviklere vil de vigtigste ikke-designmæssige aspekter ved at bygge hjemmesider dukke op, nemlig at skrive markups og kode, men webudvikling er blevet lettere tilgængelig og tilgængelig via brugen af ​​indholdsstyringssystemer (Umbraco CMS), der hjælper med at gøre design og at administrere indhold nemmere med kun grundlæggende tekniske færdigheder - der er mindre krav om at lære specifikke kodesprog (HTML, CSS og JavaScript) for at skabe responsivt webdesign, tilgængeligt via en browser på stationære pc'er eller mobile enheder.